Hotelliravintola

Ravintolatiloja jokaiseen makuun

Petäys Resortin ravintolatilat sopivat yritysjuhlien näyttämöksi, perhejuhlien pitopaikaksi, herkutteluhetkien tyyssijaksi ja rennon vapaa-ajan viettoon. Voit varata ravintolatilat myös kokonaan omaan käyttöösi. Eri tiloja yhdistelemällä syntyy juuri sinun tilaisuuteesi sopiva, toimiva kokonaisuus.

Aula - viihtyisä seurusteluravintola

Aula on mainio paikka kokoontumiselle. Sen rennossa ilmapiirissä on mukava odotella kokouspäivän iltaohjelman alkua tai illallisseuran saapumista. Toki pehmeillä sohvilla viihtyy hyvässä seurassa vaikka koko illan. Aulasta on vain muutama askel pelinurkkaukseen, biljardin pariin tai illalliselle Aarnituleen.

Aarnituli - laadukas ruokaravintola

Aarnituli on paitsi suosittu ruokaravintola myös Petäys Resortin "olohuone". Välitöntä tunnelmaa, takkatulen lämpöä, kisakatsomo ja karaokelaulantaa - viihtyminen on sallittu. À la carte -lista vaihtuu muutaman kerran vuodessa, sesonkien mukaisesti.

Yritys- ja yksityistilaisuuksien näyttämö


Aarnituli kasvaa tarpeen mukaan 30 asiakaspaikasta jopa 120 asiakaspaikkaan. Petäyssaliin yhdistettynä tilassa viihtyy 200 ruokailijaa. Myyntipalvelumme auttaa juhla- ja kokousjärjestelyissä!

Ravintola Aarnituli on avoinna ma-to klo 12-20, pe-la klo 12-22, su 12-16.

HUOM! poikkeukset aukioloajaoissa saattavat olla mahdollisia - suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon numerosta p. 03-673 301

Petäyssali - tyylikäs ruokajuhlien areena

Oivallinen tila yksityisille juhlille ja kokousillallisille. Tilaa jopa 100 ruokailijalle. Oma sisäänkäynti ja wc-tilat rauhoittavat salin vieraillesi. Yhdistettynä Aarnituleen Petäyssali tarjoaa tilat viihtyisään ruokailuun 200 vieraalle. Juhannuksesta heinäkuun loppuun Petäyssali terasseineen toimii kesäravintolana. Tarjolla suussa sulavia à la carte -annoksia kauden herkuista.