Ohjelmapalvelu

Kesä

klo 19-21
Petäyksen rapumenu

Ravut 5kpl, paahtoleipä + tillivoi

 
Lomapaketti


Upeita elämyksiä Petäyksessä!

Hopealinja Kesä Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

Lähde viettämään vauhdikasta perjantai-iltaa Petäykseen.

m/s Silver Moon risteilee Petäyksestä perjantaisin 4.8.-25.8.

Aikataulu:

Kesä Talvi Työhyvinvointi

Tarjoamme kuntotestauspalveluja yrityksille ja ryhmille.

Kuntokartoitus antaa hyvän lähtökohdan oman kuntotason selvittämiseksi sekä eväitä oman harjoittelun tueksi.

Kaipaatko vesille tai liikkumaan? Kesäaikaan mahdollisuus vuokrata välineitä omatoimiseen sporttailuun!

 
Lomapaketti

Tämän viikonlopun sanoma on yksinkertaisesti ”Pysähdy hetkeksi”. Viikonlopun aikana on mahdollista pysähtyä oman hyvinvoinnin äärelle Petäyksen luonnonkauniissa ympäristössä, rentouttavien liikuntamuotojen ja hyvän ruoan parissa. 

Esimerkkiohjelma:

 
Lomapaketti

Hyvinvointiviikonloppu 60+ tuo arkeesi virkistystä ja vinkkejä liikuntaan! Petäyksessä Vanajanveden upeissa maisemissa mieli ja keho virkistyvät.

Esimerkkiohjelma:

 
Lomapaketti

Virkistävä ja vauhdikas irtiotto arjesta mukaansatempaavan liikunnallisen ohjelman merkeissä. Tiedossa hikoilua ja hauskanpitoa reipashenkisessä porukassa. Ohjelma on rakennettu siten, että jokainen voi haastaa itseään oman kunto- ja liikuntatasonsa mukaan.

Pro Kalastus Kesä Ulkoilu Vapaa-aika

Vetouistelu

Uisteluretki kesäiselle Vanajavedelle tarjoaa huippupuitteet oppia uutta suomen parhailta uistelijoilta.

Heavy Events Vapaa-aika Viihde

Ammattitaitoiset juontajat kuten Mari Valosaari ja Henriikka Roo sekä muut esiintyjät bilebändeistä alkaen löytyvät myös Heavy Events Ohjelmapalveluista.

Pyydä tarjous.

Heavy Events Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika Viihde

Hula-vanne-, Lollipop Lyra-, Aerial Ring-, Saippuakupla- vai muita sirkustemppuja näyttävänä showna tai omia kykyjä haastavana toiminnallisena ohjelmana? Vai haluatko kenties testata kuka on yrityksenne timanttisimman kunnon omaava nainen tai kovimmin otteen omaava mies?

Heavy Events Urheilu Vapaa-aika Viihde

Huikea tankotanssishow illallisen yhteyteen tunnettujen esiintyjien kera? Vai tankotanssi workshop ryhmällenne? Vai molemmat?

Heavy Events Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

Energinen Tulishow musiikin tahtiin huipentamaan tapahtumasi ilta vai tulishow workshop, jossa pääset itse tulen valtiaaksi?

Heavy Events Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Ylämaan perinteitä kunnioittavassa ohjelmaformaatissa voitte valita joko hikisen harjoittelun tai ihka oikean kilpailun, jossa kilttiin pukeutunut ohjaaja vie ryhmänne Scotlantilaisen perinteen saloihin ja saat itsekin tuntea, miten voimia on mitelty näissä perinnelajeissa jo satojen vuosien ajan

Heavy Events Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Haluatko olla yhtenä päivänä oman elämäsi, teidän yrityksen, perheenne vahvin mies tai nainen?

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Talvi Työhyvinvointi Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Fatbike eli tuttavallisemmin ”läskipyörä” on uusi tapa nauttia pyöräilystä ympäri vuoden! Leveät renkaat mahdollistavat hyvän pidon kaikilla alustoilla ja maaston epätasaisuudet kivineen ja kantoineen eivät menoa hidasta. Helppoa, kevyttä ja hauskaa siis!

STA Games Hotelli Juhlat Vapaa-aika Viihde

Ryhmä jää lukkojen taakse Petäyksen tiloihin! Ympäriltä löytyy kuitenkin lukittuja laatikoita, arkkuja ja monenlaisia muita arvoituksia - pala palalta alkaa ratkaisut löytymään, jotta tiloista pääsisi vapauteen! Ryhmä on siis kasvotusten yhteisen suuremman luokan pulman kanssa.

STA Games Viihde

Hillitön illanviettoshow, jossa osallistujat ovat itse iltansa tähtiä! Voi rähmä, kovin on tutunoloinen vetäjähahmo juontamassa ja haastamassa... Legendaariset sukkahousupujottelut, aika-arvaukset, teleskooppitikat ym tulee kokeiltua livenä.

STA Games Viihde

Aivan älyvapaat, mutta aah, niin vapauttavan huvittavat tiimikisat.

STA Games Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Perinteisesti talvilajeista hieman toisenlaisia, mutta vähintään yhtä hauskoja touhuja, joissa lumi pöllyää ja nauru raikaa!

STA Games Kesä Talvi Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

”Koe kuinka kännykkä liikuttaa tiimejä!”

STA Games Kesä Työhyvinvointi Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

Käsittämättömän hauska, ja sopivasti liikunnallinen peli jossa etsitään virtuaalisia aarteita pelialueelta älykännyköiden avulla. Jopa 10-20 hlöä voi osallistua samaan aikaan 5-45 min mittaisiin etsintäpeleihin, reaaliaikainen pisteytys puhelimen ruudulla.

STA Games Juhlat Kesä Työhyvinvointi Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

Tiimeittäin pelattavia yksinkertaisia, mutta erittäin hupaisia pelejä. Mukana menossa mm kallistelurata, seinäpallo, ketjun heitto, paripallo, laskuvarjo, jättiritsa jne.

STA Games Kesä Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

”Happea hauskasti” on pihaspelien motto, ryhmän osittaiseen omatoimisuuteen perustuva leppoisa spelituokio koukuttavien pelien parissa. Ohjaajamme opastaa alkuun toiminnassa, ja toimii ”ylituomarina”, muuten toiminta perustuu kaverihenkeen.

STA Games Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Ihan sumohauska ja monipuolinen tiimikisailu sumopuvut päällä. Tiimien välisiä paremmuuksia mitellään moniotteluidealla - mutta ei painimalla.

STA Games Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

Monipuolinen ja turvallinen savikiekkoammuntakisa lasertoimisilla, mutta aidoilla haulikoilla. Käytössä on ilmassa lentävät kiekot, joihin osuessaan ampujat saavat tulostaululle ilmestyviä pisteitä. Viisi henkilöä kerrallaan voi ampua, joten toiminta on hyvin sujuvaa.

STA Games Kesä Ulkoilu Vapaa-aika Viihde

Rauhalliset ja tyylikkäät, mutta sopivasti kilpailuhenkiset tiimikisat. Ohjelmassa Laser Trap - laserhaulikkoammuntaa, Snag Golf - ja Crown Darts – jättitikanheittoa. Suuremmille ryhmille voimme liittää ohjelmaan myös jousiammunnan, kroketin ja Crown Green Bowls – nurmikkokeilauksen.

STA Games Vapaa-aika Viihde

Kunnon koerupeama, mutta uusin eväin. Biologiaa, maantietoa, matikkaa, historiaa ym kouluaineita - läpileikkaus yläkoulun vaatimustasoa. Ei olekaan ihan niin helppoa mitä luulisi näin kaikkitietävänä aikuisena...

Eero Peltonen Viihde

Voit tilata Eero Peltosen vetäväksi ohjelmanumeroksi tilanteisiin, joissa tarvitaan innostavaa laulajaa.

Eero Peltonen Kokous Luento Työhyvinvointi

Valmennus antaa eväitä esiintymisiin valmistautumiseen, luontevaan esiintymiseen ja vakuuttavaan äänenkäyttöön. Se auttaa havaitsemaan äänesi mahdollisuudet ja löytämään luontaisen tapasi esittää asiasi kuulijoille tai yleisölle.

Eero Peltonen Kokous Luento Työhyvinvointi

Sammon taonta on viisivaiheinen, tiimien osaamisen ja kapasiteetin päivittävä valmennusohjelma. Valmennus on räätälöity liike-elämän ja työyhteisöjen tarpeisiin.

Treasure Coaching Luento Työhyvinvointi

Kaatuvatko työt niskaan? Haluatko elää helpommin ja tuotteliaammin?  Mitä sinä tekisit, jos sinulla olisi viikko lisää työaikaa vuodessa? Tai mitä jos voit tehdä kaiken oleellisen puolta lyhyemmässä ajassa?

Treasure Coaching Luento Työhyvinvointi

Osataanko teidän työyhteisössänne hyödyntää koulutus- ja kokouspäivän anti täysipainoisesti? Oletteko harjoitelleet aivojen virittämistä vastaanottavaiseen tilaan? Keskittymisgeneraattori toteutetaan koulutus- tai kokouspäivän aluksi tai puolivälissä lisäämään ohjelman tehokkuutta.

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Talvi Työhyvinvointi Ulkoilu

Kokouspäivät saattavat toisinaan olla aikataulultaan tiukkoja. Fenix tarjoaa myös helposti kokouspäivän yhteyteen sopivia, kompakteja liikuntatuokioita. Pienen reippailun jälkeen keho ja mieli ovat jälleen virkeinä ja vastaaottavaisina kokouspäivän jatkoon.

Petäys Hotelli Kesä Kokous Lomapaketti Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Petäyksen golfpaketit 2015

Hattula Golf

70,00 €/hlö/vrk/kahden hengen huoneessa

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Vapaa-aika Viihde

Ketjureaktiossa koko ryhmän yhteisenä tavoitteena on rakentaa näyttävä ja suuri dominorata.

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Ulkoilu Viihde

Auton räjäytys, graffiti, rahankuljetusryöstö, jengiräp, erikoisjoukkoja…

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Tutustumme lähiympäristöön ja rantamaisemiin Kick Bikeilla leppoisasti potkutellen.

Kick Bike on kotimainen innovaatio, joka saa sykkeet koholle ja hymyn huulille! 

Kesto noin 1 tunti.

Treasure Coaching Luento Työhyvinvointi

Toimistosoturit aktivoi toimimaan OIVALLUSGENERAATTORI 

Sinä olet tähti. Petäyksessä jokainen voi olla tähti niin juhannusyössä kuin pikkujouluissakin.

Tilaa juonnettu karaoke omaan illanviettoosi. Hinta alkaen 350,00 € / kerta.

Petäys Hotelli Kesä Talvi Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Hotellin omat aktiviteetit ovat majoittujille ilmaisia.

Hinnat ei majoittujille, €/per henkilö.

Urheiluseuroille, joukkueille tai kokouksen lomaan. Tarjoamme ryhmälle ohjatun jalkapalloleirin toiveidenne mukaan. Seuramme koulutetut valmentajat vetävät ohjattuja harjoituksia päivän aikana. Välttämättä ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallotaustaa.

Parolan Visa Kesä Kokous Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Nyt on mahdollisuus lähteä ryhmän kanssa nauttimaan luonnonkauniista Petäys Resortin maisemista. Ensin käymme sauvakävelyn tekniikkaa ja perusteita läpi, jonka jälkeen lähdemme ohjatulle lenkille. Mukaan tarvitset reippaan ja iloisen mielen.

 

Haluatko ryhmällesi tai yritykselle mukavat peliturnajaiset, halutessasi voidaan tehdä kunnon hikipelit tai sitten rennot pelit.

Parolan Visa Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika

Järjestä ryhmälle tai yritykselle minigolfkisat. Paketti sisältää välineistön, puttausopetuksen, sääntöopetuksen ja 9 reikäisen kilpailun.

Kesto: 1 – 2 tuntia ryhmäkoosta riippuen.

Parolan Visa Kesä Kokous Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Järjestä ryhmällenne frisbeegolf opetusta ja kilpailut. Paketti sisältää välineistön, tekniikka-, sääntöopetuksen ja 2 x 9 väylän sisältävän kilpailun.

Kesto: 1-2 tuntia ryhmäkoosta riippuen.

 

Loistavaa yhdessä oloa kisaillen pienryhmissä (4-8 hlö / ryhmä). Keksitään ryhmälle nimi, slogan, huutolaulu ja tehdään oma logo ja lippu.

 
Parolan Visa Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika

Järjestä ryhmällesi tai yritykselle mukavat leikkimieliset pienolympialaiset, jotka koostuvat mukavista lajeista. Aikaisempaa liikuntataustaa ei tarvita, hiki ei roisku ja lajit koostuvat leikkimielisistä lajeista ja hauskanpidosta.

 
Parolan Visa Kesä Kokous Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Tiimirata Petäys Resortin ulkoalueella, on loistava tiimihengen kohottaja ryhmälle tai yritykselle. Tiimirata soveltuu kaikille ja ei vaadi liikunnallisia taitoja vaan hyvää tiimihenkeä ja pientä ongelmaratkaisukykyä.

STA Games Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika
Erittäin vauhdikas ja hauskasti kilpailuhenkinen, sekä ennenkaikkea kaikille osallistujille hyvin soveltuva rastitehtäväkisa. Joukkueet starttaavat rinta rinnan monipuolisille rastiradoille, joissa tiimien yhteispelitaito punnitaan monin tavoin, yhteensä 15-20 eri tehtävässä.
STA Games Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika
Tiimityönä tulisi taikoa rouhea mäkiauto annetuista tarvikkeista. Auton kestävä metallirunko on valmiina ratteineen, pyörineen, jarruineen, mutta ulkonäkö aneeminen.
 
Fenix ohjelmapalvelut Kokous Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Koiravaljakkolla ajo kauniissa talvimaisemassa, lämpimien vällyjen välissä.

1-3 hlöä kerrallaan. Voidaan yhdistää muiden aktiviteettien kanssa kokonaisuudeksi. Hinta muotoutuu keston sekä ryhmäkoon mukaan.

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Talvi Urheilu Vapaa-aika

Vauhdin hurmaa järvenjäällä! 

Yhdistettävissä tunnelmallinen nuotiohetki nokipannukahveineen ja tarjoiluineen. Aloitamme turvallisuus- ja tekniikkaohjeistuksella, aiempaa kokemusta ei tarvita. Välineinä omiin kenkiin kiinnitettävät retkiluistimet.

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Talvi Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Talviajan kestosuosikki, mukaansatempaava joukkuepeli luonnonjäällä. Kentän laidalla kisastudio, jossa tarjolla lämmintä juotavaa.

Kesto 1- 1,5 tuntia.

Hinta alkaen 750 €/ 15 hlö + 20 €/ lisählö + alv 10 %.

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Nyt turve pöllyää ja ilmakitara raikaa kun Hullut Suomalaiset esittelevät rinta rottingilla kummallisia kesätapahtumiamme, joissa kisataan jopa SM- ja MM-tasolla! Toimii mainiosti kansainvälisille osallistujille, mutta lentää se saapas, huuli ja eukko meiltä juroilta suomalaisiltakin!

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Työhyvinvointi Urheilu Vapaa-aika

Monipuoliset ja kattavat ammattilaisten toteuttamat kuntotestaukset ryhmille sekä yksilöllinen ravinto- ja liikuntaopastus.

TYKY-päivän esimerkkikokonaisuus:

klo 10-12 UKK-kävelytesti, venyttely

klo 12-13 lounas seisovasta pöydästä

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Talvi Työhyvinvointi Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Hinnat ovat alkaen hintoja, pyydä tarjous ryhmällenne!

Hintoihin lisätään alv 10%

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika

Hilpeät maalaiskisat, missä talikko lentää ja maalaisrauha järkkyy...

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika

Mitä mainioin tiimiaktiviteetti, ryhmän ollessa kirjaimellisesti ”samassa veneessä”! 

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Leppoisa päivä ulkoilusta ja mukavasta yhdessäolosta nauttien!

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Ehdoton kesänhittituote, joka sopii jokaiselle ikään tai kuntoon katsomatta.

Tukevat ja vakaat SUP-lautamme sekä ammattitaitoinen ohjaus takaavat onnistuneen elämyksen! Kokeile ja ihastu! Varusteiksi esimerkiksi T-paita ja shortsit.

Kesto 1-2 tuntia

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Melonta on oiva tapa jättää arjen asiat rannalle ruikuttamaan! 

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika

Peliarkku on oiva valinta, kun ei haluta hikeä pintaan, vaan irrottaa ajatukset arjesta mukavan ulkoilun ja hauskan yhdessäolon merkeissä!

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Nyt on aika kaivaa neonväriset toppatakit kaapinpohjalta ja asettaa skimbalasit otsalle! 

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Tuulahdus iloista Karibiaa on saapunut luoksenne!

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Sähäkän tyylikäs ilta täynnä moottorinpärinää ja testosteronin katkua... 

Aktiviteetteina esimerkiksi Rallisimulaattorit, Neppis, Black Jack, Scalextric –autorata, Reaktioseinä – jossa Jenson Buttonin oma ennätys 115p... 

Kesto noin 2 tuntia.

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Kuvittele mielessäsi jättikokoinen yrityksenne logo, joka tuikkii illan hämärässä ulkotulimerenä!

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Pop Up Bingo tuo musikaalisen tuulahduksen iltaanne ja nostattaa tunnelman taatusti kattoon!

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Luento Työhyvinvointi Urheilu

Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen arvokkain voimavara!

Kattavat ja yksilölliset ammattilaisten toteuttamat kuntotestaukset, liikuntasuunnitelmat, ravinto- ja stressinhallintaluennot, pilates, jooga, taiji, foam roller, venyttely ja rentoutusharjoitukset. 

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Vapaa-aika Viihde

Käsillä tekeminen on oiva tapa irtautua päivän työasioista ja leijua hetki luomisen ihanuudessa.

Kädentaitopajat sopivat myös niin nakkisormille kuin poropeukaloillekin! Aihe valinnan mukaan joko pajutyöt, kynttilänvalmistus, korupaja tai huovutus. 

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Vapaa-aika Viihde

Sisäpelikokonaisuus, jossa tiimihenki kohoaa aivan uudelle tasolle!

Mukana hauskoja ongelmanratkaisutehtäviä ja yhteispeliä vahvistavia tehtäviä, esimerkiksi spagettitorni, domino ja visionary.  Sopii mainiosti ryhmäytymisen tueksi tai tiimipäivän ohjelmaksi.

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Laser Sniper Shooting sopii mainiosti viihdyttäväksi oheisohjelmaksi esimerkiksi illanvieton yhteyteen. Joko yksin tai yhdistettynä muihin sisäaktiviteetteihin.

Kesto n 1 tunti tai toiveiden mukaan.

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Leikkimielinen joukkuekisailu TV:stäkin tutuissa haasteissa!

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Opi maailman suosituimman pokeripelin salaisuudet ja bluffaa itsesi huipulle!

Tyylikkään peli-illan aikana tutustumme Texas Hold´em -pokerin sääntöihin ja perusstrategioihin. Sopii mainiosti viihdyttäväksi illanvietoksi! 

Fenix ohjelmapalvelut Juhlat Kokous Vapaa-aika Viihde

Juonnettu ja viihdyttävä Casino Royal -ohjelma tuo iltaanne tuulahduksen Las Vegasia! 

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Ulkoilu Vapaa-aika

Photo Rally -ohjelmassa haastetaan osallistujat päästämään visuaalinen luovuutensa valloilleen ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!

Fenix ohjelmapalvelut Kesä Kokous Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Suuren suosion saavuttanut joukkuekisailumme, jossa tavoitteena on löytää maali ja saapua sinne ensimmäisenä. 

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Talvi Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Lumikenkäily kauniissa talvisessa maisemassa on mitä mainioin talviajan aktiviteetti.

Yhdistettävissä tunnelmallinen nuotiohetki nokipannukahveineen ja tarjoiluineen.

Kesto 1-2 tuntia.

Hinta alkaen 450 €/ 10 hlö + 35 €/ lisählö + alv 10 %

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Talvi Ulkoilu Urheilu Vapaa-aika

Mukavan leppoisa ohjattu ulkoilutuokio, yhdessä liikkuen! 

Fenix ohjelmapalvelut Kokous Talvi Ulkoilu Vapaa-aika

Sis: oppaan palvelut, eväät ja lämpimän juoman, kalastusvälineet, pilkkijakkarat/-reput.

Hinta alkaen 75 €/ hlö + alv 10%, minimilaskutus 10 hlön mukaan.

Fenix ohjelmapalvelut Talvi Urheilu Vapaa-aika

Leikkimielinen talvikisailu, jossa lumi pöllyää ja pakkasesta huolimatta kukaan ei jää kylmäksi!

Sopii kaikille, erityistä liikunnallisuutta ei tarvita. Mukana esimerkiksi lumisähly,  Yugigassen lumipallosota, suksi shuffle, potkukelkkaviesti, lumikenkäfudis ja lumifrixbeegolf.

Lepaan savipaja Kokous Vapaa-aika Viihde

Virkistäydy savimuotoilun parissa, tiimissä työskennellen tai itsenäisesti muotoillen. Savi on mielenkiintoinen seikkailu ja elämyksestä jää konkreettinen, omin käsin tehty, muisto!

 
Parolan Visa Kokous Luento Työhyvinvointi Ulkoilu Urheilu

Järjestämme ryhmällenne tyky-iltapäivän, johon voit valita kolme (3) erilaista toimintoa.

TYHY-talo Kokous Luento Työhyvinvointi

Täysin uusi työhyvinvointipalvelu, jossa hyvinvointia tarkastellaan monipuolisesti erilaisista näkökulmista. Näyttelijä Henna-Maija Alitalo johdattamana osallistujat pääsevät kokeilemaan itsensä ilmaisua teatterillisin keinoin.