Resort Hotellin Ravintola Järvi

Ravintolatiloja jokaiseen makuun

Petäys Resortin ravintolatilat sopivat yritysjuhlien näyttämöksi, perhejuhlien pitopaikaksi, herkutteluhetkien tyyssijaksi ja rennon vapaa-ajan viettoon. Voit varata ravintolatilat myös kokonaan omaan käyttöösi. Eri tiloja yhdistelemällä syntyy juuri sinun tilaisuuteesi sopiva, toimiva kokonaisuus.

Aula - viihtyisä seurusteluravintola

Aula on mainio paikka kokoontumiselle. Sen rennossa ilmapiirissä on mukava odotella kokouspäivän iltaohjelman alkua tai illallisseuran saapumista. Toki pehmeillä sohvilla viihtyy hyvässä seurassa vaikka koko illan. Aulasta on vain muutama askel pelinurkkaukseen, biljardin pariin tai illalliselle Aarnituleen.

Ravintola Järvi täällä hyvä ruoka ja kansallismaisema täydentävät toisiaan.

Kesän ala carte herkut maistuvat Järviterassilla ja salissa vietetään niin häät kuin muutkin tärkeät perhejuhlat.

Yritys- ja yksityistilaisuuksien näyttämö


Ravintola Järvi kasvaa tarpeen mukaan 30 asiakaspaikasta jopa 120 asiakaspaikkaan. Kun kaikki ravintolan tilat yhdistetään saadaan tilaa 200 ruokailijalle. Myyntipalvelumme auttaa juhla- ja kokousjärjestelyissä!

 

HUOM! poikkeukset aukioloajaoissa saattavat olla mahdollisia - suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon numerosta p. 03-673 301

Ravintola Järvi - tyylikäs ruokajuhlien areena

Oivallinen tila yksityisille juhlille ja kokousillallisille. Tilaa jopa 100 ruokailijalle. Oma sisäänkäynti ja wc-tilat rauhoittavat salin vieraillesi. Yhdistettynä Aarnituleen Petäyssali tarjoaa tilat viihtyisään ruokailuun 200 vieraalle. Juhannuksesta heinäkuun loppuun Petäyssali terasseineen toimii kesäravintolana. Tarjolla suussa sulavia à la carte -annoksia kauden herkuista.