KOKOUS

Loistavia ideoita ja parempia tuloksia hyvän olon niemessä, irtaudu arjesta!

Petäys Resort sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Lahdesta ja Tampereelta Vanajaveden rannassa, niemen kärjessä. Tarjoamme rauhalliset ja toimivat puitteet pienemmistä palavereista aina 200 henkilön kokouksiin saakka. Herkullinen ravintolamaailmamme pitää kokousväen kylläisenä ja mielen virkeänä.

Kokoustilamme tarjoavat vaihtoehtoja niin pienille kuin suurillekin tapahtumille, kokouksille ja kohtaamisille.

Tiloja voidaan yhdistellä tai jakaa tarpeiden mukaan ja moderni kokoustekniikka mahdollistaa monipuolisten esitysten pitämisen. Kokouspäivän aikana tarjoiltavat ateriat ja välipalat suunnitellaan kokousvieraille korkealuokkaisista raaka-aineista - ammattitaidolla.

Kokoushotellimme tarjoaa 71 viihtyisää 1–2 hengen huonetta, joista suurimmasta osasta on kauniit näköalat suoraan Vanajavedelle. Myös Vanajaveden rannalla sijaitsevaa Rantaravintola Kaisaa voi vuokrata kokouskäyttöön touko- ja syyskuussa. Kyllä on hienoa kokoustaa järvimaisemissa ja samalla voi piipahtaa terassille nauttimaan auringon paisteesta ja laineiden liplatuksesta.

Kokouspäivä ei olisi mitään ilman yhteishenkeä kohottavaa virkistystä esimerkiksi lumikenkävaelluksella, kuumailmapallolla lentäen tai Curlingia pelaten. Vai maistuisiko kunnon Hämäläiset Olympialaiset? Tutustu ohjelmapalveluihimme. Rauhallisempaa ajanvietettä kaipaaville on tarjolla hemmotteluhetkiä Hyvän olon hoitolassamme.

Loppusilauksen kokoukselle antaa saunamaailmamme. Varattavissanne on savusaunan hemmottelevat löylyt paljun kera tai hieman suuremmat rantasaunamme, joilla on yhteinen palju ja pääset pulahtamaan myös avantoon. Tunnelmalliseen ja rentoon illanviettoon voi varata Takkahuoneemme hotellisaunojen kera.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin räätälöimme teille ryhmänne tarpeita ja toiveita vastaavan paketin ohjelmapalveluineen.

  

 
 
PETÄYS RESORT
Petäyksentie 35
14620 TYRVÄNTÖ
puh. +358 3 673 301
hotelli@petays.fi
Myyntipalvelu
+358 3 673 310
myynti@petays.fi