Ravintola Järvi

Ravintola Järvi - Tiloja jokaiseen makuun

Petäys Resortin ravintolatilat sopivat yritysjuhlien näyttämöksi, perhejuhlien pitopaikaksi, herkutteluhetkien tyyssijaksi ja rennon vapaa-ajan viettoon. Voit varata ravintolatilat myös kokonaan omaan käyttöösi. Eri tiloja yhdistelemällä syntyy juuri sinun tilaisuuteesi sopiva, toimiva kokonaisuus.

Aulabaari Käpy - viihtyisä seurusteluravintola 

Käpy on mainio paikka kokoontumiselle. Sen rennossa ilmapiirissä on mukava odotella kokouspäivän iltaohjelman alkua tai illallisseuran saapumista. Toki pehmeillä sohvilla viihtyy hyvässä seurassa vaikka koko illan. Kävystä on vain muutama askel pelinurkkaukseen, biljardin pariin tai illalliselle Järvi-ravintolaan.

Ravintola Järvi - täällä hyvä ruoka ja kansallismaisema täydentävät toisiaan

Salissa vietetään niin häät kuin muutkin tärkeät perhejuhlat tai yrityksesi virkistyspäivän herkkuillallinen.

Ravintola Järvi kasvaa tarpeen mukaan 30 asiakaspaikasta jopa 120 asiakaspaikkaan. Kun kaikki ravintolan tilat yhdistetään, saadaan tilaa 200 ruokailijalle. Myyntipalvelumme auttaa juhla- ja kokousjärjestelyissä!

Poikkeukset aukioloajoissa saattavat olla mahdollisia - suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon numerosta p. 03-673 301

Petäyssali- tyylikäs ruokajuhlien areena

Oivallinen tila yksityisille juhlille ja kokousillallisille. Tilaa jopa 100 ruokailijalle. Oma sisäänkäynti ja wc-tilat rauhoittavat salin vieraillesi. Yhdistettynä Ravintola Järveen Petäyssali tarjoaa tilat viihtyisään ruokailuun 200 vieraalle. Petäyssalin yhteydessä myös upea 50-paikkainen maisematerassi.

Pöytävaraukset

  • hotelli@petays.fi tai 03 673 301 
  • Aamiainen arkisin klo 7.-9.30 ja viikonloppuisin klo 8.-10.30 

 

 
 
PETÄYS RESORT
Petäyksentie 35
14620 TYRVÄNTÖ
puh. +358 3 673 301
hotelli@petays.fi
Myyntipalvelu
+358 3 673 310
myynti@petays.fi